Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
Vanaf euro 50,- excl. btw gratis

Verzending, orderkosten en bezorging

Levertijd

In principe hanteren wij de regel, voor 17uur besteld morgen in huis. Dit is alleen met voorradige producten en geldt voor bestellingen die zijn geplaatst via de webshop. Natuurlijk kan er altijd vertraging oplopen waar wij geen rekening mee houden. Zoals een probleem in het centrale magazijn of bij DHL. 

Verzendkosten

Bestellingen onder de €50,- excl. BTW rekenen wij €7,50 excl. BTW
Bestellingen boven de €50,- excl. BTW zijn verzendkosten vrij

Bent u een vaste klant in Hilversum? Dan bent u verzendkosten vrij en nemen wij de bezorgkosten op ons. Wij willen u wel verzoeken om bestelling te bundelen. Plaats u meerdere keren in de week een kleine bestelling, dan kan het zijn dat wij contact opnemen om met u te overleggen of u liever wilt dat wij de bestelling voor u bundelen of dat wij toch een bedrag gaan rekenen voor de verzendkosten. 

Levering en niet thuis?

De bestelling worden bezorgd door DHL of door Niels zelf. Wordt u bestelling bezorgd door DHL dan ontvangt u de avond daarvoor een track en trace nummer in de digitale pakbon. U kunt hiermee een indicatie zien wanneer de bestelling wordt bezorgd. Bent u niet thuis of is kantoor gesloten tijdens de bezorging. Dan wordt het de volgende werkdag op nieuw geprobeerd, mocht het dan opnieuw bezorgd kunnen worden dan wordt de bestelling naar een lokale ophaallocatie gebracht. Hier moet u dan zelf de bestelling ophalen binnen een aantal werkdagen.

Transportschade?

heeft uw bestelling transsportschade, meldt dit dan aub zo snel mogelijk (het liefst binnen 24uur) met toevoeging van een foto. Hiermee kunnen wij de schade declaren bij de vervoerder.