Skip to content
  • Gratis verzending vanaf € 50,- excl. btw
vragen

Verzending & bezorging

Levertijd

Alle bestellingen die voor 17uur geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden. Helaas betekent dit niet dat het ook de volgende dag in huis is. Op het moment heeft ons distributiecentrum proberen met uitlveren. Wij zetten de bestelling dus dezelfde dag nog door naar het distriubtiecentrum, en zij doen hun best het binnen 48uur bij u thuis te krijgen! Heeft u haast met een product, contact ons dan even, dus kunnen we kijken of dit artikel op voorraad hebben in de winkel, of eventueel een alternatief hebben in de winkel. Dan kunnen we het gelijk nog met PostNL versturen! 

Verzendkosten

Bestellingen onder de €50,- excl. BTW rekenen wij €5,95 excl. BTW
Bestellingen boven de €50,- excl. BTW zijn verzendkosten vrij

Levering en niet thuis?

De bestelling worden bezorgd door DHL of door onszelf. Wordt u bestelling bezorgd door DHL dan ontvangt u de avond daarvoor een track en trace nummer in de digitale pakbon. Bent u niet thuis of is kantoor gesloten tijdens de bezorging. Dan wordt het de volgende werkdag opnieuw aangeboden, Kan de levering dan alsnog niet bezorgd worden. Dan wordt deze retour gestuurd naar het magazijn.

Transportschade?

heeft uw bestelling transsportschade, meldt dit dan aub zo snel mogelijk (het liefst binnen 24uur) met toevoeging van een foto. Hiermee kunnen wij de schade declaren bij de vervoerder.