Skip to content
  • Gratis verzending vanaf € 50,- excl. btw

Over ons

Wie zijn wij? "wij" zijn Post & Office! 


Wij zijn een klein team met vrolijke medewerkers in Hilversum.
Niels heeft in 2011 Post & Office (toen nog Thuiskantoor Voorhoeve) overgenomen van Amin (eigenaar Boekhandel Voorhoeve). Na een aantal jaar heeft Niels besloten om de naam te wijzigen naar Post & Office, om het meer eigenheid te geven, en duidelijk te maken dat de boekhandel en Post & Office niet dezelfde winkel zijn.

in 2016 heeft Sharon(rechterhand van Niels) ook plaatst genomen in het team. Samen zijn ze een sterk team, in het bedrijf maar ook privé. Naast goede zakelijk partners zijn ze ook gelukkig partners en ouders van 3 kindjes.

Verder bestaat het ijzersterke team uit Corrie, die vanaf dag 1 van de winkel erbij is geweest, zelfs vóór Niels de winkel overnam! Corrie weet alles van het assortiment en is onze pennen-specialist.
Esra is ons vaste gezicht in de winkel, Esra werkt als fulltimer, zij zorgt dat alles in de winkel goed geregeld wordt, en alles er netjes en verzorgd bij staat.
Hans is onze "PostNL man", het vaste gezicht achter de PostNL balie. Hans is altijd in voor een gezellig praatje of grapje en helpt alle PostNL klanten als de beste!
Ons nieuwste aanwist is Marian, wellicht herkent u haar van Office centre. Zij is bij ons erbij gekomen, nadat office centre aangaf definitef te gaan sluiten. Ook Marian zit dus vol met (product)kennis, en helpt u graag!  
Verder zijn er nog onze parttime-toppers Anouck en Lisa, die ons altijd helpen in de uurtjes dat het druk is.

Deze gezellige club met mensen is 'Post & Office', en wij allen helpen u graag. In de winkel en online!